Γκαρσονιέρα Εκβάτανων 2, Ζωγράφος 15772, Άνω Ιλίσια, Ζωγράφου

ΖωγράφουΕκβάτανων 2, Ζωγράφος 15772
  • € 145.000
  • 2
  • 64
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ψάχνετε μεγάλο και ευρύχωρο δυάρι διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή των άνω Ιλισίων σε ήσυχη γειτονιά της Αθήνας και παράλληλα κοντά στο κέντρο; Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα δίπλα στο Άλσος Ιλισίων (2 λεπτά περπάτημα) με επιφάνεια 64 τ.μ. προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ένα νέο ιδιοκτήτη.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει πρόσβαση χωρίς χρήση μεταφορικού μέσου σε καταστήματα, εστιατόρια, δημόσιες συγκοινωνίες και σχολεία, πανεπιστήμια ( Καποδιστριακό τμήμα ιστορίας και φιλοσοφίας) και χώρους αναψυχής ( Δημοτικό γυμναστήριο Ιλισίων, Γήπεδο Πανεπιστημιουπόλεων) καθιστώντας την κατοικία ιδανική για όσους επιθυμούν την ευκολία και ησυχία της αστικής ζωής.
Σε αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα δεν θα χρειαστεί να ανακαινίσετε τους χώρους του μιας και έχει γίνει πλήρη ανακαίνιση με εξαιρετικής ποιότητας υλικά το 2019. Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση με γρήγορη απόσβεση της αγοράς.
-------
Εσωτερικά χαρακτηριστικά
Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από κλιμακοστάσιο και ασανσέρ στον 2ο όροφο του κτιρίου. Το κύριο χαρακτηριστικό διαμερίσματος που το κάνει ξεχωριστό είναι η δυνατότητα του για έξτρα υπνοδωμάτιο στην συνέχεια του χώρου κουζίνας ώστε να μετατραπεί με λίγα έξοδα σε ένα επενδυτικό τριάρι διαμέρισμα ή χώρο γραφείου. Το χαρακτηριστικό αυτό σας προσφέρει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη τιμή ενοικίασης ειδικά στην περίπτωση της βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Το διαμέρισμα διαθέτει χολ σε συνέχεια με το σαλόνι και έξοδο στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με έξοδο στο μπαλκόνι, μια λειτουργική κουζίνα με μεγάλο χώρο τραπεζαρία ή έξτρα δωμάτιο κατόπιν παρέμβασης και ένα μπάνιο (παράθυρο στον ακάλυπτο). Η εξαιρετική διάταξη του χώρου και ο προσανατολισμός του επιτρέπει τη φυσική ροή του φωτός και την άνετη κυκλοφορία αέρα στον εσωτερικό χώρο.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

///
Περισσότερα ακίνητα στο
> https:// www. eliterealestate. gr

---
Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

---
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https:// www. eliterealestate .gr
kalamata @ eliterealestate. gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https:// www.facebook. com/eliterealestate. gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2317 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή