Ρετιρέ Καλαμαριά, Κέντρο, Καλαμαριά

ΚαλαμαριάΚαλαμαριά
  • € 300.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Καλαμαριά, Άγιος Παντελεήμων, πωλείται καταπληκτικό γωνιακό διαμέρισμα τελευταίου ορόφου, 130τ.μ. Βρίσκεται σε εξαιρετική οικοδομή του 1987, στον 4ο όροφο (σαν 5ος λόγω ημιορόφου) και έχει ανεμπόδιστη θέα σε μεγάλη ανοιχτωσιά. Αποτελείται από 3 υ/δ, σαλοκουζίνα, μπάνιο και wc και διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι. Τα πατώματα είναι με πλακάκι και με ξύλο στα υ/δ και τα κουφώματα είναι διπλά, τα αρχικά αλουμινίου συν τα ενεργειακά νέου τύπου. Διαθέτει τζάκι και η θέρμανσή του γίνεται με ατομικό καυστήρα πετρελαίου. Η πόρτα είναι ασφαλείας και υπάρχει αποθήκη στον ημιόροφο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πατάρι και 3 μεγάλες ντουλάπες, η μία εντοιχισμένη. Το ρεύμα είναι τριφασικό και με νυχτερινό τιμολόγιο. Επίσης στην ταράτσα υπάρχει μεγάλη δεξαμενή με νερό που ανανεώνεται συνεχώς για την περίπτωση διακοπής της ύδρευσης. Ένα ιδανικό διαμέρισμα για την διαβίωση μιας οικογένειας, με όλες τις ανέσεις, κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος όπως αγορά, σουπερ μάρκετ, συγκοινωνίες κλπ. και φυσικά λόγω σημείου άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό και στον δρόμο προς το αεροδρόμιο.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
354787 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή