Γραφείο προς Ενοικίαση

ΚοζάνηΤζόντζα Νάνου 2-2, 501 31, Κοζάνη
  • € 800/μήνα
  • 100
  • 1
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 1-17 - Κοζάνη Κέντρο
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γραφείο στον 4ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. Το γραφείο αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση καθώς προσφέρει άνετους χώρους και εξαιρετική λειτουργικότητα.

Αποτελείται από 3 χώρους, έναν ευρύχωρο χώρο υποδοχής και δύο επιπλέον δωμάτια που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.  Το μπάνιο του γραφείου είναι ευρύχωρο και εξυπηρετικό.

Το κτίριο είναι κατασκευής του 2000 και προσφέρει όλες τις απαραίτητες παροχές για την άνετη και αποτελεσματική χρήση του γραφείου σας. Η θέρμανση του γραφείου είναι ατομική και παρέχεται μέσω της τηλεθέρμανσης, ενώ οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός και την ανεμπόδιστη θέα στον εξωτερικό χώρο.

Τα κουφώματα του γραφείου είναι συνθετικά, προσφέροντας αποτελεσματική μόνωση από τον θόρυβο και την θερμότητα. Τα πατώματα είναι καλυμμένα με πλακάκια, ενώ η πόρτα είναι θωρακισμένη για την ασφάλεια του γραφείου σας.

Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα και πρόσβαση για ΑΜΕΑ, προσφέροντας άνετη και εύκολη πρόσβαση σε όλους τους επισκέπτες σας. Τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την απομόνωση από τον θόρυβο του δρόμου και προσφέρουν ξεκούραστο περιβάλλον εργασίας.

Το γραφείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από την κεντρική πλατεία, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη της Κοζάνης.


Η τιμή ενοικίασης για αυτό το μοναδικό γραφείο είναι 800 €.
Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν εξαιρετικό χώρο εργασίας στο κέντρο της Κοζάνης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο γραφείο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-17 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία τηλεθέρμανση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή