Τριάρι Μαρ. Φρίζη 21, 115 24, Αθήνα, Νέα Φιλοθέη, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΜαρ. Φρίζη 21, 115 24, Αθήνα
  • € 385.000
  • 4
  • 110
  • 3
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-150 - Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο Νέα Φιλοθέη ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. σε οικόπεδο 320 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 4 τ.μ., κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 385.000 €
Εξαιρετικό Νεόδμητο Οροφοδιαμέρισμα σε πολύ καλή τοποθεσία ,  πλησίον μετρό Πανόρμου, σχεδιασμένο σύμφωνα με μοντέρνες προδιαγραφές σε θέματα κτιριακής κατασκευής, θερμομόνωσης και εγκαταστάσεων. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, το μάστερ υπνοδωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο, όλα τα δωμάτια έχουν τα δικά τους ντουλάπια, το παρκέ είναι γερμανικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας. Το διαμέρισμα του ισογείου επισης διαθέτη αποκλειστική χρήση σε κήπο 105 τ.μ. και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν τα δικές τους βεράντες που βγαίνουν σε αυτόν. Το καθιστικό και η κουζίνα είναι open space με κοινή ευρύχωρη βεράντα και κήπο. Το διαμέρισμα διαθέτει αντλία θερμότητας για θέρμανση και είναι εναλλακτικά συνδεδεμένο με το φυσικό αέριο. Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση διαθέτει οπτικές ίνες για σύνδεση με το τοπικό δίκτυο. Το διαμέρισμα πωλείται με μια θέση υπογείου πάρκιν που έχει δική του ανεξάρτητη ηλεκτρική εγκατάσταση για φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Τέλος έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο 4 τ. μ. στο υπόγειο. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο Διαμέρισμα 97 τ.μ. στον 2ο  όροφο , 3 υπνοδωμάτια , Σαλόνι , Κουζίνα , Μπάνια . Τιμή Πώλησης  415.000 Ευρώ .
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate σε όλη την Αττική . Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την άμεση εύρεση κατοικίας , επαγγελματικής στέγης και οικοπέδων . Εμείς και οι έμπειροι συνεργάτες μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς . Παρέχουμε Νομικές Υπηρεσίες . Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες . Ανακαινίσεις . Μεταφορές - Μετακομίσεις .
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται υπόδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για την συμπλήρωση της μεσιτικής εντολής .
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-150 - 16/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 385.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή