Τριάρι Γεωργίου Παράσχου 1, 542 48, Θεσσαλονίκη, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΓεωργίου Παράσχου 1, 542 48, Θεσσαλονίκη
  • € 410.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Υπάρχουν πολλοί τύποι διαμερισμάτων. Μικρά και μεγαλύτερα για να καλύψουν κάθε ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή.

Ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχέδιο που θα κάνει το ακίνητο να ξεχωρίζει στο περιβάλλον του. Όλα τα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα για την άνετη διαμονή των κατοίκων, ενώ οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι εναρμονίζονται με την αισθητική πλευρά του εξωτερικού σχεδιασμού. Το έργο θα πραγματοποιηθεί με υλικά άριστης ποιότητας και από εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό που γνωρίζει τις σύγχρονες κατασκευαστικές απαιτήσεις. Η στατική του κτιρίου συμμορφώνεται πλέον με τους νέους κανονισμούς δόμησης και αντισεισμικού ελέγχου με βάση τα νέα μέτρα του 2023. Όσον αφορά την ενεργειακή κάλυψη του κτιρίου, προβλέπεται η χρήση κατάλληλων υλικών θερμομόνωσης και θερμοπροστασίας, πέραν των ειδικών ενεργειακών κουφωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τη σχετική μελέτη.

Αυτό το διαμέρισμα είναι ένα από τα πολλά διαθέσιμα προς πώληση.
Βρίσκεται στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Αποτελείται από 3 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, wc και έχει μεγάλη θέα στην πρόσοψη του κτιρίου. Διαθέτει και χώρο στάθμευσης και αποθηκη στο υπογειο. Το κτηριο θα  διαθέτει και πρόβλεψη ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων.
Θα αποτελείται από 8 ορόφους συν στέγη και συνολικά 56 διαμερίσματα. Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν θέσεις στάθμευσης και αποθήκη. Το κτηριο θα  διαθέτει και πρόβλεψη ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων,    μεγάλο ασανσέρ και θα βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων, καταστήματα, σούπερ μάρκετ με εύκολη πρόσβαση από και προς το κέντρο της πόλης.
Ζητήστε να ενημερωθείτε για άλλους τύπους κατοικιών!!!

Το οικοπεδο που θα ανεγερθει βρισκεται στην περιοχη της  οδου Δελφών και Μαρτίου . Αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση του 8όροφου κτιρίου σύγχρονων κατοικιών. Πρόκειται για λειτουργικά και ευρύχωρα διαμερίσματα που θα προσφέρουν καλαίσθητους χώρους διαβίωσης, μοναδικές ανέσεις και υπέροχη θέα ανοιχτωσια.

Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε 15-16 μήνες από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί εστιάζοντας στη λειτουργικότητα , συνδυάζοντάς επισης την αρμονία με τον αισθητικό σχεδιασμό της εξωτερικής όψης.

Μεσιτικού κωδ. AAL2612C

Τηλ επικοινωνίας 6984253899, 6906221950

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων. Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας. Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη. Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ;
Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα. Κάντε μας like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.
Κόστος υπόδειξης 10€ για 1-2 ακίνητα και 20€ από 3 ακίνητα και πάνω.
Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€
Τα ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη.
Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ.
Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AAL2612C - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή