Τριάρι Πίνδου 102, Άνω Παπάγου, Παπάγου

ΠαπάγουΠίνδου 102
  • € 1.530/μήνα
  • 3
  • 120
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή

Διευκολύνετε τη διαδικασία εύρεσης και ενοικίασης διαμερίσματος, επιλέγοντας ένα από τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας για τη διάρκεια που επιθυμείτε. Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.


Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.


Η τιμή για αυτό το διαμέρισμα ξεκινά από 1,470€* / μήνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και εισάγετε τις ημερομηνίες διαμονής σας για να δείτε ενημερωμένες τιμές για τη συγκεκριμένη κράτησή σας.



Κλείστε αυτό το διαμέρισμα online!


https://www.theblueground.com/furnished-apartments-athens-greece/north-papagou-1136?utm_source=classified-4



Ανακάλυψε τα καλύτερα σημεία του Παπάγου , με αυτό το ελκυστικό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων της Blueground. Προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα όμορφο καθιστικό. Επίσης, καθ’όλη τη διάρκεια της διαμονής σου θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις εύκολα και άμεσα με την ομάδα υποστήριξης πελατών και να βρεις χρήσιμες πληροφορίες τόσο για το διαμέρισμά σου όσο και για τη γειτονιά μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής.



Ο χώρος


Σε αυτό το άνετο Blueground διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, θα βρεις ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο και πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα μοναδικού design και ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.


Νιώσε όμορφα και χαλαρά στο νέο σου σπίτι κάθε στιγμή. Και όταν θα θες να διασκεδάσεις, μπορείς να βγεις και να αφεθείς στον παλμό του Παπάγου ή να φέρεις τη διασκέδαση σπίτι, με τα ασύρματα ηχεία ή τη smart TV.



Διαρρύθμιση δωματίων ύπνου



Υπέρδιπλο κρεβάτι: 160 εκ.

Διπλό κρεβάτι: 140 εκ.

Παροχές κτιρίου



  • Ασανσέρ

  • Πλυντήριο

  • Θέση στάθμευσης

  • Επιτρέπονται κατοικίδια



Άφιξη και συνεχής υποστήριξη πελατών


Θα σε υποδεχτεί κάποιο μέλος της ομάδας της Blueground ή θα σου δοθούν οδηγίες για να κάνεις μόνος σου check-in.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς. Μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής της Blueground έχεις συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς ακόμη να προγραμματίσεις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού.



Ιδανική τοποθεσία


Ο Παπάγος είναι μια ήσυχη καταπράσινη περιοχή στα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Απέχει περίπου 27 χλμ. από το αεροδρόμιο και 8 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Εδώ θα βρείτε αρκετά πάρκα, όπου μπορείτε να κάνετε jogging και γιατί όχι να οργανώσετε ένα πικνίκ. Η περιοχή βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού και τη καθιστά ιδανική για outdoor δραστηριότητες όπως πεζοπορία ορειβασία και mountain bike. Εξυπηρετείται από δύο σταθμούς του μετρό: Εθνική Άμυνα και Κατεχάκη.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1136 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.530/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή