Δυάρι Δημοκρατίας, 7, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης

ΧορτιάτηςΔημοκρατίας, 7
  • € 160.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα ευκαιρία. Βλέπει μπροστά στον κεντρικό δρόμο, μπαλκόνια που κοιτούν και μπροστά και πλάγια του διαμερίσματος, είναι στον 1ο, ανεβαίνει με εξωτερική σκάλα, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου + Τζάκι στο σαλόνι, ανακαινισμένη κουζίνα, ένα (1) μπάνιο και ένα (1) βοηθητικό WC, δύο (2) μεγάλα δωμάτια, εντοιχιζόμενες ντουλάπες και στα δύο δωμάτια, μεγάλο πατάρι που καλύπτει σε έκταση και τις δύο τουαλέτες, πολύ μεγάλο σαλόνι που μπορεί να βγάλει ακόμα ένα δωμάτιο, τέντες και αντιανεμική ζελατίνα στο πλάγιο μέρος του μπαλκονιού, δάπεδο μάρμαρα σε σαλόνι και κουζίνα και στα δωμάτια ξύλινο, καινούργια συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας, νοτιοανατολικός προσανατολισμός με αρκετή φωτεινότητα, κοντά σε σούπερ μάρκετ, σχολεία, στάση λεωφορείου, πάρκα, φούρνο, κρεοπωλείο,10 λεπτά από τον περιφερειακό δρόμο, κοντά σε ΚΕΠ.
Είναι ιδανικό - έτοιμο για οικογένεια με 2 παιδιά (για τρίτο παιδί θα χρειαστεί λογικά να δημιουργηθεί δωμάτιο στο σαλόνι).
Περιττό να αναφέρω ότι το καλοκαίρι δε χρειάζεται καν air condition, ειδικά το βράδυ σηκώνει και ζακετούλα !!! Με ανάκλιση στα παράθυρα δημιουργείται ένα ευχάριστο ρεύμα που κρατάει δροσερό το σπίτι.
Το χειμώνα το σπίτι ζεσταίνεται εύκολα μιας και υπάρχουν πολλά σώματα καλοριφέρ (ένα σε κουζίνα, ένα σε κάθε δωμάτιο, ένα σε κάθε τουαλέτα και 4 στο σύνολο σε διάδρομο και σαλόνι) αλλά βέβαια παίζουν και μεγάλο ρόλο τα συνθετικά κουφώματα που θωρακίζουν το σπίτι.
Το διαμέρισμα θα παραδοθεί χωρίς ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.
Το ακίνητο απευθύνεται από ιδιώτη αποκλειστικά σε ιδιώτες, ΟΧΙ μεσίτες παρακαλώ !!!

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6527007 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1984
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης