Duplex Καρδία, Καρδιά, Μίκρα

ΜίκραΚαρδία
  • € 650/μήνα
  • 5+
  • 145
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 717 - Μίκρα Καρδία ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 145 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2009 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , τζάκι, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 650 €
Εξαιρετική μεζονέτα στην περιοχή της Καρδίας!!! Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που προσκομίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία βρίσκεται.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
717 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή