Duplex 69 τμ, Απολλώνια, Σίφνος

Σίφνος
  • € 360.000
  • 3
  • 69
  • 2
Περιγραφή
Στο Φάρο (Τρούλος), μια μονοκατοικία που θα σας μαγέψει με την απόλυτη αρμονία της με το Κυκλαδιτικο περιβάλλον . Βρίσκεται σε ένα συγκρότημα 3 μονοκατοικιών,( είναι η μεσαία μονοκατοικία) εντός ενός καταπράσινου οικοπέδου 4000 τ.μ., που αναδεικνύει την ηρεμία και την αρμονία του νησιωτικού τοπίου.

Αυτή η μονοκατοικία, πλήρως επιπλωμένη και άριστης κατασκευής το 2001, εκτός από την αρχιτεκτονική της ομορφιά, διαθέτει και τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και άνεσης. Η αντισεισμική κατασκευή με αντισεισμικούς θώρακες και θεμέλια γενικής κοιτόστρωσης, σε συνδυασμό με τις μονώσεις 5 εκ. DOW και διπλή μόνωση της ταράτσας, ξύλινα κουφώματα με Γερμανικούς μηχανισμούς, τρόμπα νερού WILO Γερμανίας εντός εγγύησης, άριστα συντηρημένη σαν καινούργια ,εξασφαλίζουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Στο εσωτερικό, τα 2 υπνοδωμάτια, το μπάνιο, το WC, η αποθήκη, και ο φωτεινός χώρος του σαλονιού με την ενιαία κουζίνα δημιουργούν έναν χώρο ευχάριστο και φιλόξενο, ιδανικό για οικογενειακές και φιλικές στιγμές.

Οι εξωτερικοί χώροι είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Η ιδιόκτητη βεράντα στο ισόγειο και η ημιυπαίθριος περιοχή, συνολικής έκτασης περίπου 100 τ.μ., καθώς και το μπαλκόνι 15τμ στο 1ο όροφο .
Η μονοκατοικία αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοναδική, αμφιθεατρική και ανεμπόδιστη θέα προς τα νησιά Κίμωλο, Πολύαιγο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ηρακλειά, Ίο, Παρο

Μην ξεχνάμε την εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος: μόλις 10 χλμ. από τις Καμάρες, 4 χλμ. από την Απολλωνία και μόλις 2 χλμ. από τον Φάρο. Και για τους λάτρεις της θάλασσας, η απόσταση από την παραλία είναι μόλις 700 μέτρα.

Αυτή η μονοκατοικία είναι η οικογενειακή σας οάση, ένας παράδεισος που σας περιμένει να τον καλέσετε σπίτι. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6527907 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή