Γκαρσονιέρα έκτος όροφος, Άγιος Σώστης, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
€ 1.100/μήνα
2 δωμάτια
104 m²
2 μπάνια
Όροφος 6
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Ένα πολυτελές διαμέρισμα έκτου ορόφου κοντά στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Μπαίνοντας στο σπίτι εντυπωσιάζεσαι από το μεγάλο σαλόνι με τα ξύλινα δάπεδα και το πολύ όμορφο τζάκι. Ξεχωριστός χώρος κατάλληλος για γραφείο και μια επιβλητική βιβλιοθήκη που δίνει αίσθηση πολυτέλειας. Δεν θα μπορούσε να λείπει μια ευρύχωρη βεράντα στο μπροστά μέρος του σαλονιού.
Ένα διαμέρισμα που έχει κατασκευαστεί το 2005 και διαθέτει
πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Ηλιόλουστο υπνοδωμάτιο με δικό του μπαλκόνι.
Ευρύχωρο πολυτελές μπάνιο με καμπίνα και ένα μικρό WC λίγο πιο δίπλα για τους καλεσμένουσ σας.
Για αυτούς που αγαπάνε το μαγείρεμα θα βρούνε μία ξεχωριστή κουζίνα με τον απαιτούμενο χώρο και άπλετο φως για τις δημιουργίες τους.
Η ποιότητα ζωής συμπληρώνεται με την υπόγεια θέση στάθμευσης και την αποθήκη με πρόσβαση στο ασανσέρ από το επίπεδο του υπογείου.
Η υψηλή ενεργειακή κλάση Β του ακινήτου εξασφαλίζεται και με την αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου όπως και με τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η τοποθεσία που βρίσκεται το ακίνητο είναι κάτω από το άλσος της Νέας Σμύρνης
και σε κοντινή απόσταση από σχολεία, συγκοινωνίες και την εξαιρετική αγορά της Νέας Σμύρνης.
Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια πλούσια, φιλική προς την οικογένεια και αυθεντική γειτονιά, η Νέα Σμύρνη έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα ιστορία: η γειτονιά απέκτησε το όνομά της από την πρώην ελληνική πόλη της Σμύρνης στην Μικρά Ασία, τώρα λέγεται Izmir, στην οποία εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες που έφυγαν τη δεκαετία του 1920. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης και είναι καταπληκτική, με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα αλλά και τους προϋπολογισμούς. Το πάρκο (άλσος) της Νέας Σμύρνης είναι μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα και κυπαρίσσια ελκυστικό για τις οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.
Επενδυτική δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V9FC
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή