Δυάρι Μαρκαντωνάκη Εμμ., Χανιά 73133, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΜαρκαντωνάκη Εμμ., Χανιά 73133
  • € 405.000
  • 3
  • 89
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Παρουσιάζοντας μια αριστοκρατική ιδιοκτησία στην καρδιά της φημισμένης συνοικίας Χαλέπας των Χανίων, αυτή η κομψή κατοικία ενσαρκώνει την πολυτέλεια και την άνεση. Με τιμή 405.000 ΕΥΡΩ, αυτή η εκπληκτική ιδιοκτησία προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό σύγχρονης άνεσης και ιστορικής γοητείας.

Σε μια έκταση 89,52 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η σχολαστικά σχεδιασμένη κατοικία διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, παρέχοντας άφθονο χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για ψυχαγωγία. Η συμπερίληψη γκαράζ και αποθήκης εξασφαλίζει πρακτικότητα και ευκολία για τους κατοίκους.

Αυτό το συγκρότημα κατοικιών προσφέρει συνολικά 15 διαμερίσματα από 42 τ.μ έως 128 τ.μ. με τιμές από 212.000 ΕΥΡΩ έως 770.000 ΕΥΡΩ. Κάθε μονάδα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να μεγιστοποιεί την άνεση και το στυλ. Η ενσωμάτωση μπαλκονιών συνδυάζει άψογα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαύσουν το ειδυλλιακό μεσογειακό κλίμα από την άνεση του σπιτιού τους.

Σε απόσταση αναπνοής από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο κέντρο των Χανίων, αυτή η προνομιακή τοποθεσία προσφέρει απαράμιλλη προσβασιμότητα. Επιπλέον, το κατάλυμα περιβάλλεται από βασικές ανέσεις, όπως σούπερ μάρκετ, σχολεία και τράπεζες, όλα σε κοντινή απόσταση.

Περιτριγυρισμένη από τη μαγευτική παραθαλάσσια ατμόσφαιρα, αυτή η κατοικία προσφέρει στους κατοίκους την ευκαιρία να αγκαλιάσουν τον βασικό μεσογειακό τρόπο ζωής. Με μια ακτογραμμή μόλις 1,7 χιλιόμετρα μακριά, γραφικά πάρκα και πολιτιστικά ορόσημα σε κοντινή απόσταση, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών αναψυχής για εξερεύνηση.

Γεμάτη ιστορία και αρχιτεκτονικό μεγαλείο, η περιοχή Χαλέπα αποτελεί απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς των Χανίων. Αυτή η γειτονιά, γνωστή για τα αρχοντικά και τις πολυτελείς βίλες της, αποπνέει μια αύρα κομψότητας και φινέτσας.

Η ημερομηνία παράδοσης υπολογίζεται για τον Δεκέμβριο του 2025.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0632 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
89 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 405.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2025
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή