Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, δεύτερος όροφος, Βαρνάβα, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 250.000
  • 3
  • 88
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Τοποθετημένο στη γοητευτική γειτονιά της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι, αυτό το άνετο διαμέρισμα αποτελεί μια δελεαστική ευκαιρία για άνετη αστική διαβίωση. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο. Tο ακίνητο καταλαμβάνει τον 2ο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτιρίου.
Με έκταση 88 τ.μ., το διαμέρισμα διαθέτει διαρρύθμιση με δυνατότητες προσαρμογής. Επί του παρόντος, διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός 2ου υπνοδωματίου και μιας πρόσθετης τουαλέτας επισκεπτών. Το μπαλκόνι μπροστά από το καθιστικό βλέπει προς τα νοτιοδυτικά και τα δύο μπαλκόνια του υπνοδωματίου και της κουζίνας προς τα βορειοανατολικά.
Το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μεταξύ του Άλσους Παγκρατίου και της πλατείας Βαρνάβα.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V3HB
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή