Duplex 844 00, Λεύκες, Πάρος

Πάρος844 00
  • € 540.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή

Το Άσπρο χωριό ένας όμορφος οικισμός, βρίσκεται στη Νότια πλευρά της Πάρου, έχει πανοραμική θέα και φυσική ομορφιά, καθώς σχηματίζει τον ορισμό της γαλήνης και της ηρεμίας.

Εκεί εντοπίζεται μια μεζονέτα σε συγκρότημα, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, και κατασκευασμένη με κυκλαδίτικο χαρακτήρα.

Εισερχόμενοι στο εσωτερικό της κατοικίας, βρίσκεται το ευρύχωρο και αναπαυτικό καθιστικό με τζάκι το οποίο επικοινωνεί με τον όμορφα σχεδιασμένο και φωτεινό χώρο της κουζίνας, και την τραπεζαρία. Οι συνδυασμοί του λευκού, με την επένδυση ξύλου στο ταβάνι, δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα έτοιμη να υποδεχτεί φίλους και καλεσμένους.

Στο ακίνητο, υπάρχουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, με κομψή και λιτή διαρρύθμιση που αποπνέουν έναν αέρα χαλάρωσης και άνεσης. Οι χώροι των μπάνιων, ιδιαίτερα διαμορφωμένοι με την γνωστή τεχνοτροπία της τσιμεντοκονίας χρωματισμένη σε γήινους τόνους.

Η ανεμπόδιστη θέα τόσο από την βεράντα στο ισόγειο όσο και από το μεγάλο μπαλκόνι των υπνοδωματίων στον όροφο είναι το ίδιο μαγευτική.

Στον εξωτερικό χώρο, βρίσκεται η τραπεζαρία, έτοιμη να υποδεχτεί όλη την οικογένεια μαζί με τους φίλους κατα το νυχτερινό δείπνο, μετά το ψήσιμο στο BBQ, προσφεροντας τους νόστιμες γεύσεις φτιαγμένες από τοπικά προϊόντα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
7-553
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή