Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
  • € 5.500.000
  • 1.000
  • 3+
Περιγραφή


Το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο, πολύ κοντά στον κεντρικό του Πευκοχωρίου, με άμεση πρόσβαση για τις κοντινότερες παραλίες και beach bar της περιοχής. Εκτείνεται σε ένα οικόπεδο τριών στρεμμάτων χωρισμένο σε δύο κτίρια με κεντρική πισίνα και spa center στο κέντρο του Πευκοχωρίου μόλις 50μ από την παραλία. Είναι σε πλήρη λειτουργία με πολύ μεγάλο πελατολόγιο και μακρόχρονες συνεργασίες. Διαθέτει συνολικά 84 δωμάτια (κάποια από τα οποία έχουν θέα στην πισίνα και στην θάλασσα) με μέγιστη χωρητικότητα περίπου 330 άτομα.  
Στις ανέσεις και παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται τα παρακάτω:  πισίνα εποχιακής χρήσης,  εξωτερικό τζακούζι, ανελκυστήρες, πρόσβαση ΑΜΕΑ,  εστιατόριο, pool bar, cafe bar, spa, hamam, sauna, αποδυτήρια, γραφειακές εγκαταστάσεις, lobby, κήπος, σκάκι κήπου, parking. 
Παραδίδεται πλήρως λειτουργικό και προς άμεση επένδυση!
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150€+ Φ.Π.Α. Για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο. Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος ΣΜΘ - ΟΜΑΣΕ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
22-6316 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.000 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 5.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή