Γκαρσονιέρα νέο, δεύτερος όροφος, Άνω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 290.000
  • 2
  • 55
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αθήνα - Βόρεια Προάστια, Χαλάνδρι: Υπό Κατασκευή Διαμέρισμα 55τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με ασανσέρ. Με ευρύχωρο εσωτερικό σχεδιασμό, το σύγχρονο διαμέρισμα εκφράζει τη minimal αισθητική και άνεση. Περιλαμβάνει 1 κρεβατοκάμαρα, 1 μπάνιο, σαλόνι και κουζίνα με open plan design. Το διαμέρισμα γεμίζει από φυσικό φως χάρη στα μεγάλα ανοίγματα που διαθέτει. Δίπλα στο πάρκο της Ρεματιάς μπορείτε να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, δάπεδα από ξύλο.

Η Ρεματιά Χαλανδρίου είναι το πιο περιζήτητο σημείο της περιοχής. Βρίσκεται σε μια ήσυχη με κατοικίες περιοχή, ενώ είναι σε ελάχιστη απόσταση από την αγορά και τους κεντρικούς δρόμους του Χαλανδρίου. To σημείο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά τους, καθώς η Ρεματιά προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για οικογενειακές και αθλητικές δραστηριότητες.

Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον διαβίωσης που δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά δημιουργεί και μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Ο προσεγμένος σχεδιασμός διασφαλίζει ότι οι κάτοικοι θα αισθάνονται συνδεδεμένοι τόσο με το χώρο διαβίωσής τους, όσο και με την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος.

Smart Home: 'Ανεση, ευκολία και αποτελεσματικότητα. Η τεχνολογία Smart Home δημιουργεί βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά σας. Προσαρμόζει το χώρο στις ανάγκες σας, καθώς έχετε τον πλήρη έλεγχο κάποιων λειτουργιών του σπιτιού και της ενέργειας που καταναλώνετε, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα του σπιτιού.

Τιμή 290.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1655370 - ΤΗΛ. +30 210 2208464 / ΚΙΝΗΤΟ +30 6936871096 / email alphainvestreal@gmail.com ALPHA INVEST REAL ESTATE Δείτε περισσότερα ακίνητα & φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας www.alphainvest.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1655370 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή