Μονοκατοικία βίλα 844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Νάουσα, Πάρος

Πάρος844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 1.450.000
  • 5+
  • 339
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Στην καρδιά του Αιγαίου, βρίσκεται το νησί της Πάρου, ένα κόσμημα της Ελλάδας που είναι γνωστό για τις εκπληκτικές του παραλίες και τα γραφικά του χωριά. Στην ήσυχη περιοχή της Σάντα Μαρία, μια μοναδική Villa είναι προς πώληση, ενσαρκώνοντας την ουσία της πολυτέλειας μέσα στο φυσικό μεγαλείο.

Η Σάντα Μαρία στην Πάρο προσφέρει ένα τέλειο μείγμα μεσογειακής γοητείας, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και εύκολη πρόσβαση σε όμορφες παραλίες. Είναι ιδανικό σημείο για λάτρεις της φύσης και όσους ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τα κρυστάλλινα νερά. Η περιοχή είναι διάσημη για τις γραφικές της διαδρομές και τον ζωντανό τοπικό πολιτισμό, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Αυτή η βίλα, κοντά στη Νάουσα, καλύπτει 339 τ.μ. σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο των 4000 τ.μ. Με πέντε υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μια κουζίνα, πέντε μπάνια και ένα επιπλέον WC, παρουσιάζει έναν ιδανικό παράδεισο για οικογένειες αλλα και groups που αναζητούν τόσο την κομψότητα όσο και την άνεση.

Η Infinity πισίνα προσφέρει το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια, ενισχύοντας την γοητεία της βίλας ως ιδανικού καταφυγίου για χαλάρωση και κοινωνικές συναθροίσεις.

Αυτή τη στιγμή, η βίλα βρίσκεται υπό κατασκευή, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται το 2024. Η τιμή που έχει καταχωρηθεί σε αυτό το στάδιο είναι €1.450.000. Ωστόσο το συνολικό τίμημα του έργου έχει εκτιμηθεί στο ύψος των 2.500.000€ Αυτό προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να επενδύσετε σε έναν πολυτελή τρόπο ζωής σε μία από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Πάρου, τη Σάντα Μαρία, και να απολαύσετε την ασύγκριτη ομορφιά της ζωής σε ένα ελληνικό νησί.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-646 - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
339 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή