Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ερέτρια
  • € 190.000
  • 5+
  • 340
  • 3
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-124 - Ερέτρια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο κτίριο οικιστικό 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 340 τ.μ. σε οικόπεδο 360 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, ντουλάπες, κήπο, θέρμανση ανα επίπεδο, σίτες, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 190.000 €



Προς Πώληση: Κτήριο 340τμ σε Οικόπεδο 360τμ, Σε Κεντρική Τοποθεσία στην Ερέτρια

Αναζητάτε ένα επενδυτικό ακίνητο με δυνατότητες εκμετάλλευσης σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας; Αυτό το κτήριο στην Ερέτρια, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα και το κέντρο της πόλης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς.

Χαρακτηριστικά: Το κτήριο βρίσκεται κεντρικά της πόλης και σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από τη θάλασσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις δραστηριότητες της περιοχής.

Επενδυτικές Δυνατότητες: Με μια επιφάνεια 340τμ σε οικόπεδο 360τμ, αυτό το κτήριο προσφέρει δυνατότητες εκμετάλλευσης ως πολυκατοικία, ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Ισόγειο  Αποθήκη: Με μια αποθήκη 40τμ στο ισόγειο, υπάρχει δυνατότητα μετατροπής σε επιπλέον οικεία με δική της ξεχωριστή είσοδο και κήπο.

Υπάρχει χώρος πάρκινγκ στην συγκεκριμένη  περιοχή.


Το κτήριο χρήζει μερικής ανακαίνισης, προσφέροντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Περιγραφή:  Το κτήριο διαθέτει τρία διαμερίσματα, ένα σε κάθε όροφο, με κάθε διαμέρισμα να περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, σαλόνι και μπαλκόνια μπροστά και πίσω .Ανέσεις: Κάθε διαμέρισμα διαθέτει λέβητα πετρελαίου για θέρμανση και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό.

Κουφώματα Αλουμινίου: Τα κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν αντοχή και μόνιμη προστασία από τον καιρό.

Ευκολία Πρόσβασης:
Με εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τις τοπικές υπηρεσίες, αυτό το κτήριο προσφέρει άνετη διαβίωση και εύκολη εκμετάλλευση.

Τιμή: 190.000€

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα επενδυτικό ακίνητο σε μια ανερχόμενη περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση στο μεγάλο εύρος των ακινήτων μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
CHIOTIS ******
REAL ESTATE AND CONSTRUCTION SERVICES
TEL: +306973440186 (WHATS UP-VIBER)
EMAIL: INFO@CHIOTISREALESTATE.GR
SITE: WWW.CHIOTISREALESTATE.GR


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-124 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή