Duplex Ευπάλιο, Μαναγούλη, Ευπάλιο

ΕυπάλιοΕυπάλιο
  • € 175.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Εξαιρετική προς πώληση μεζονέτα με ιδιαίτερη και μοντέρνα αρχιτεκτονική στη Χιλιαδού Φωκίδας, προσφέροντας άνετους και πρακτικούς χώρους σε τρία επίπεδα.
Η επιφάνειά της ανέρχεται σε 100 τ.μ. ενώ διαθέτει υπόγεια αποθήκη 12 τ.μ και ανοικτή θέση στάθμευσης. Η μεζονέτα βρίσκεται εντός ενός συγκροτήματος τεσσάρων μονάδων, (οι τρεις εκ των οποίων ήδη κατοικούνται). Το συγκρότημα βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο 817 τ.μ. προσφέροντας αίσθημα ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Το εξωτερικό του συγκροτήματος είναι πλήρως ολοκληρωμένο.
Η μεζονέτα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια στον 1ο όροφο, με έξοδο σε βεράντα 7 τ.μ. ευρύχωρο λουτρό, δυνατότητα εύκολης δημιουργίας επιπρόσθετου δωματίου 12 τ.μ. σε αίθριο χώρο του 1ου ορόφου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 3ο υπνοδωμάτιο ή γραφείο. Στο ισόγειο, υπάρχει μια ενιαία κουζίνα και καθιστικό-τραπεζαρία μέσω του οποίου χώρου οδηγούμαστε σε ισόγεια βεράντα και έναν μικρό ιδιωτικό κήπο, και ένα WC. Επιπλέον, διαθέτει τζάκι, κουφώματα αλουμινίου βαρέος τύπου θερμομονωτικά, θύρα ασφαλείας. Στο υπόγειο υπάρχει αποθήκη 12 τ.μ. με είσοδο από το εσωτερικό της κατοικίας. Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση και το εσωτερικό βάψιμο. Υπάρχει υποδομή για σώματα καλοριφέρ και λέβητα. Οι εργασίες εντός της αποθήκης που διαθέτει παράθυρο έχουν ολοκληρωθεί.
Η μεζονέτα είναι φωτεινή, με εξαιρετική θέα. Τα υπνοδωμάτια έχουν ανατολικό προσανατολισμό, ενώ η πρόσοψη δυτικό. Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη περιοχή, μόλις 150 μέτρα από το λιμάνι και την παραλία της Χιλιαδούς, που αποτελεί ένα πολύ γνωστό και γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο με οργανωμένη και με Μπλέ Σημαία παραλία. Η απόστασή της από την πόλη της Ναυπάκτου είναι μόλις 10 χιλιόμετρα, ενώ βρίσκεται κοντά σε άλλους παραθαλάσσιους προορισμούς του Νομού Φωκίδας, όπως το Μοναστηράκι, το Σκάλωμα, τον Μαραθιά, την Σεργούλα και τα Τριζόνοια. Επίσης είναι σύντομη και η πρόσβαση στο γραφικό Γαλαξίδι, στούς Δελφούς και την Αράχωβα. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου δύο ώρες και μισή.
Η περιοχή είναι ιδανική για απλές βόλτες κατά μήκος της παραλίας και για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμβηση, sup, kayaking, wind surfing, ψάρεμα και πολλές άλλες. Κατοικία δεκτά.
Η ιδιοκτησία αυτή διατίθεται είτε ως έχει ημιτελής, είτε ως ετοιμοπαράδοτη με ολοκληρωμένες τις εργασίες εντός του εσωτερικού της στην τιμή των 210.000€.
Αποτελεί μια κατοικία με προοπτική, σε μία αναπτυσσόμενη περιοχή, που προσφέρεται τόσο ως μόνιμη όσο και ως παραθεριστική κατοικία. και που αξίζει να επισκεφθείτε.
Μπορείτε να περιηγηθείτε εντός της ιδιoκτησίας μέσω του link https://my.matterport.com/show/?m=spE1zHq8svi.
RE/MAX Real Advisor, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2155550611, email: remax.real.advisor@gmail.com, website: www.remax-realadvisor.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
764515 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 175.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή