Ρετιρέ νέο, 252 τμ, Κέντρο, Άλιμος

Άλιμος
  • € 2.180.000
  • 5+
  • 252
  • 3+
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Ένα πολυτελές ρετιρέ duplex με μεγάλες βεράντες σε μοντέρνο νέο κτίριο με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής ενεργειακής κλάσης Α++. Βρίσκεται στον Άλιμο, μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, ακριβώς δίπλα στο πρώην Αεροδρόμιο της Αθήνας και το Ελληνικό. Το προάστιο διαθέτει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, που συνδέουν τους κατοίκους με την καρδιά της Αθήνας και την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή.

Η μεζονέτα είναι 252τμ με συνολικό εξωτερικό χώρο 116τμ και βρίσκεται στον 5ο και 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Το 1ο επίπεδο αποτελείται από σαλόνι, ενιαία κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Το σαλόνι ανοίγει σε μια μεγάλη βεράντα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 6ο όροφο που διαθέτει καθιστικό καθώς και 1 υπνοδωμάτιο και 2 μπάνια. Αυτό το επίπεδο οδηγεί επίσης σε μια μεγάλη βεράντα με ανοιχτή θέα. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν δρύινα πατώματα, ενδοδαπέδια αυτόνομη θέρμανση, αντλίες θερμότητας, μονάδες fan coil για ψύξη, πόρτες ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, 1 θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, φωτοβολταϊκά πάνελ κ.λπ. Το κτίριο θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S1206EF2
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
252 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 2.180.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή