Duplex Κυθηρίων - Πανί, Κέντρο, Άλιμος

ΆλιμοςΚυθηρίων - Πανί
  • € 750.000
  • 4
  • 112
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S157 - Άλιμος Κυθηρίων - Πανί ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 112 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 37000 μέτρα απόσταση από μετρό 3000 μέτρα - Τιμή: 750.000 €
Στη γαλήνια γωνιά του Αλίμου, στην όμορφη περιοχή των Κυθηρίων, η πώληση μιας μεζονέτας σε δύο επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 112 τ.μ., αποτελεί πραγματικό διαμαντάκι. Το ακίνητο αυτό διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια, και καλύπτει όλες τις ανέσεις για μια εξαιρετική κατοικία.
Η κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, προσφέροντας υψηλή απόδοση και ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, η πραγματική ξεχωριστή λάμψη του ακινήτου αυτού είναι στο σύστημα θέρμανσης, που βασίζεται σε αντλία θερμότητας και εξασφαλίζει απόλυτη άνεση όλο το χρόνο. Τα αλουμινένια κουφώματα επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαπερνά τους χώρους, ενώ τα πατώματα συνδυάζουν όμορφα πλακάκια και ξύλο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και μοντέρνου σχεδιασμού.
Κάθε γωνιά του σπιτιού αποτελεί ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα, με ενσωματωμένες ντουλάπες που προσφέρουν πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο και ανελκυστήρα για εξαιρετική άνεση.
Από τον άνετο καναπέ σας, απολαύστε τη θέα του πάρκου, που εκτείνεται μπροστά σας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που σας παρασύρει σε στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας. Αυτό το ακίνητο δεν είναι απλώς ένα σπίτι, είναι ο καμβάς όπου μπορείτε να ζήσετε τα όνειρά σας και να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις στον χώρο σας.
Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1.000 μέτρων από τη θάλασσα, 37.000 μέτρων από το αεροδρόμιο και 3.000 μέτρων από τον σταθμό του μετρό, βρίσκεται σε μια ήσυχη, πράσινη γειτονιά με θέα στη θάλασσα, το βουνό και το γειτονικό πάρκο. Αυτή η μεζονέτα είναι κατάλληλη ακόμα και για επαγγελματική χρήση ως επαγγελματικός χώρος. Αποτελεί μια μοναδική ένωση της γαλήνης με την πολυτέλεια, βρίσκοντας τον τέλειο συμβιβασμό μεταξύ της ηρεμίας της φύσης και των πλεονεκτημάτων της πόλης. Μην αφήνετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S157
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή