Τριάρι Άνω Παπάγου, Άνω Παπάγου, Παπάγου

ΠαπάγουΆνω Παπάγου
  • € 750.000
  • 4
  • 136
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S91 - Παπάγου Άνω Παπάγου Άγιος Γεώργιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 136 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 11 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 17000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 27000 μέτρα απόσταση από μετρό 3500 μέτρα - Τιμή: 750.000 €
Στην ηλιόλουστη γειτονιά του Παπάγου, σε ένα κτίριο 4 ορόφων, ανακαλύπτουμε ένα μοναδικό οροφοδιαμέρισμα που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη φύση. Το κτίριο αυτό ξεχωρίζει όχι μόνο για την εκπληκτική θέα προς το πανέμορφο πάρκο που απλώνεται μπροστά του, αλλά και για την υψηλή του ενεργειακή απόδοση. Εδώ, η φύση συναντά την πολυτέλεια, προσφέροντας στον ευτυχισμένο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού του με ελάχιστες ενεργειακές δαπάνες, είτε για θέρμανση είτε για ψύξη.
Καθώς ανοίγεις την πόρτα, αμέσως αντικρίζεις έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο σαλονιού με μια μεγάλη τραπεζαρία. Οι τεράστιες γυάλινες πόρτες δημιουργούν την αίσθηση ότι η φύση είναι μέρος του σπιτιού σας. Στην αριστερή γωνία του σαλονιού, βρίσκεται η μοντέρνα κουζίνα, ενώ στην αντίθετη γωνία, ένα μεγάλο μπαλκόνι που ανοίγει την πόρτα του στην φύση. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό καφέ ή ένα ρομαντικό δείπνο με θέα το πάρκο προσδίδοντας μια αίσθηση ειρήνης και χαλάρωσης.
Προχωρώντας προς τα αριστερά, στην πλευρά της εισόδου, ανακαλύπτουμε τα τρία υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του μπάνιο και ατομικό μπαλκόνι.
Η γειτονιά είναι ιδανική για περπάτημα, ποδηλασία, τρέξιμο και χαλάρωση, καθώς βρίσκεται κοντά σε όμορφα πάρκα και πλατείες.
Αυτή η ακίνητη περιουσία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση και ένα ονειρεμένο οικογενειακό σπίτι που προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ζωή υψηλής ποιότητας στον μαγευτικό κόσμο του Παπάγου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S91 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
136 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή