Εμπορική δραστηριότητα προς Πώληση

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 11.000
  • Όχι
  • 82
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο κατάστημα λιανικού εμπορίου τροφίμων βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, κοντά σε Μετρό και συγκοινωνίες, προσφέροντας άνεση και ευκολία πρόσβασης. Κατασκευασμένο το 1975, έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το κατάστημα περιλαμβάνει, εκτός από την κεντρική αίθουσα, ένα wc, μια κουζίνα και μία αποθήκη, προσφέροντας πλήρη λειτουργικότητα και ευελιξία. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με κλιματισμό, τριφασικό ρεύμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ρολά ασφαλείας και ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Γ.

Η επιπλέον εξοπλιστική λίστα περιλαμβάνει δομημένη καλωδίωση, rack, αποθήκη, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, σύστημα πυρανίχνευσης, αισθητήρες θραύσης τζαμιών και πλημμυρας, ρολό ασφαλειας, προβολείς με φωτοκύτταρο περιμετρικά, LED φωτισμό, κ.λπ.

Ο εξοπλισμός του καταστήματος περιλαμβάνει ενδεικτικά 2 ψυγεία και ένα καταψύκτη (όλα διετίας), ράφια, PC, έπιπλο ταμείου, γραφείο, 2 κλιματιστικά, CCTV με καταγραφή και φυσικά πλήρη άδεια λειτουργίας.

Η επιχείρηση (με τον πλήρη εξοπλισμό) πωλείται στα 11.000 € ενώ το μηνιαίο ενοίκιο του καταστήματος είναι στα 650€.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την επιχείριση σε ένα όμορφο κατάστημα σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές του Χαλανδρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285 ή μέσω email στο info@athens-living.com. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στο www.athens-living.com.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
934989
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 11.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή