Ρετιρέ Curry Park, Κέντρο, Ηράκλειο Κρήτης

Ηράκλειο ΚρήτηςCurry Park
  • € 180.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 652 - Ηράκλειο Κρήτης Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 52 τ.μ. σε οικόπεδο 180 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1988 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε πλατεία, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. απόσταση από πόλη 10 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 2750 μέτρα - Τιμή: 180.000 €
Προς πώληση διαμέρισμα 3ου ορόφου 52 τ.μ. στην καρδιά του κέντρου μόλις 100 μ. απο την παραλιακή. Το κτίριο έχει οικοδομηθεί με 2 άδειες το 1988 και έπειτα το 1996 με πλήρη ανακαίνιση το 2020.

Το διαμέρισμα είναι ευρύχωρο και φωτεινό δυάρι με πλήρες λουτρό, ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλοτραπεζαρίας, διπλή κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένη ντουλάπα  και μεγάλους ένθετους αποθηκευτικούς χώρους στον διάδρομο και σε πατάρι. Διαθέτει δεξαμενή νερού και καυστήρα πετρελαίου τον οποίο μοιράζεται με άλλο ένα διαμέρισμα στον ίδιο όροφο και ρυθμίζεται αυτόνομα με θερμοστάτη, ηλιακό θερμοσίφωνα και εγκατάσταση Α/C στον ενιαίο χώρο.

Δεν εξυπηρετείται απο ανελκυστήρα όμως αλλά όπως θα δείτε στο ανερτημένο σχεδιάγραμμα κάτοψης υπάρχει στο κτίριο φρεάτιο για την εγκατάσταση του όπως προβλέπεται και απο την αρχιτεκτονική μελέτη. Είναι καθ όλα νόμιμο και έτοιμο προς μεταβίβαση και αποτελεί ξεχωριστή οριζόντια ιδιοκτησία.

Στον ίδιο όροφο με σχεδόν πανομιότυπη διαρύθμιση πωλείται στην ίδια τιμή άλλο ένα διαμέρισμα αντίστοιχου εμβαδού και χαρακτηριστικών το οποίο βλέπει στην πίσω οψη του κτιρίου. Υπάρχει δυνατότητα συνένωσης των διαμερισμάτων καθώς και συνδυαστικής πώλησης τους.

Μπορούν να γίνουν υποδείξεις κανονικά απλά τα διαμερίσματα είναι μισθωμένα εώς Δεκέμβρη 2024.

Περισσότερα κατόπιν επικοινωνίας.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε MONO με τον υπεύθυνο ακινήτου.


Υπεύθυνος ακινήτου:


Αρχιτέκτονας Μηχανικός MArch

Μιχελάκης Ορέστης

+30 6947131552 (Viber & WhatsApp) 

info@kochliasgroup.gr 

www.kochliasgroup.gr 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
652
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή