Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΜεσσήνηΜεσσήνη
  • € 400.000
  • 9.424
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο στην πανέμορφη παραλία του χωριού Ανάληψη. Η τοποθεσία του ακινήτου σε συνδυασμό με τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά και τη χρυσή αμμουδιά προσδίδει μοναδικότητα και επιπλέον αξία στα σχέδια του μελλοντικού ιδιοκτήτη.
Το αγροτεμάχιο βρίσκεται εντός αναγνωρισμένου πολεοδομικού σχεδίου του Δήμου Μεσσήνης, γεγονός που καθορίζει τις χρήσεις γης και τις πολλαπλές δυνατότητες ανοικοδόμησης.
Δίνεται η δυνατότητα να κατασκευαστεί πολυτελής παραθαλάσσια οικία-βίλα περίπου 200 τ.μ. με μέγιστο ύψος τα 11,5 μέτρα, καθώς και πολλαπλάσια δόμηση για τουριστικό κατάλυμα.
Η ακτή της περιοχής είναι από τις καθαρότερες και ομορφότερες αμμώδης παραλίες της Πελοποννήσου και βραβεύεται επί σειρά ετών με γαλάζια σημαία.
Σε μόλις μερικά χιλιόμετρα υπάρχει η πόλη της Μεσσήνης και της Καλαμάτας με όλες τις παροχές που τις διέπουν καθώς και εξαιρετικά εστιατόρια για να γευτεί κάποιος την τοπική ελληνική κουζίνα και φρέσκα ψάρια του Μεσσηνιακού κόλπου.

Skouras Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα

Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78,
Καλαμάτα, Μεσσηνίας
T.K 24100

Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR

Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356

Κιν.:+ 30 6980183000

www.skourasrealestate.gr

fd@skourasrealestate.gr

Υπεύθυνος Ακινήτου: Φώτης Δημητρακόπουλος

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση. 

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
935153 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
9.424 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή