Γκαρσονιέρα Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 65.000
  • 1
  • 30
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, Ισόγειο, στην περιοχή της Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 30 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο υπνοδωμάτιο με σαλοκουζίνα και μπάνιο. Είναι πλήρως λούξ ανακαινισμένο και επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης, θωρακισμένη πόρτα και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο και βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο τησ πόλης κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες. Διαθέτει δική του αυλή και έχει Μεσημβρινό προσανατολισμό. Ιδανικό για εκμετάλλευση με παρα πολύ καλή αποδοση μισθίου. Τιμή: €65.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
935238
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
30 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή