Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, δεύτερος όροφος, Λαθέα, Αχαρνές

Αχαρνές
  • € 140.000
  • 3
  • 84
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΑΧΑΡΝΕΣ – ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 84τ.μ. 2ου ορόφου άνετο και φωτεινό κατασκευής 1990.
Διαθέτει πάτωμα από μάρμαρα και κουφώματα αλουμινίου με σίτες και διπλά τζάμια. Αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι - κουζίνα με τζάκι και λειτουργικό διαχωριστικό πάσο, με πρόσβαση στο κεντρικό μπαλκόνι, άνετο για τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, φυτά ή ότι άλλο, ιδιαίτερα ευρύχωρο, ήσυχο και φωτεινό για στιγμές χαλάρωσης, 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο με ευρύχωρες ντουλάπες και 1 παιδικό υπνοδωμάτιο με παιδική ντουλάπα και τα δύο με μπαλκονόπορτες και πρόσβαση στο πλαϊνό μπαλκόνι. Διαθέτει 1μπάνιο με μπανιέρα, παράθυρο και βοηθητικό χώρο ντουλαπιών πάνω από τη θέση του πλυντηρίου. Η πρόσβαση είναι από άσφαλτο, στον 2ο όροφο χωρίς ασανσέρ και διαθέτει δύο εισόδους, την κύρια και την βοηθητική. Παρέχεται αυτονομία θέρμανσης μέσω πετρελαίου, 2 κλιματιστικές μονάδες και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας. Στην πιλοτή της διπλοκατοικίας του ανήκει χώρος στάθμευσης 17 τ.μ. και αποθήκη 14 τ.μ. όπου πλαισιώνονται από κοινόχρηστο κήπο με δέντρα και φυτά.
Εδρεύει σε οικιστική, φιλική γειτονιά, δίπλα σε σχολεία όλων των βαθμίδων και αθλητικό κέντρο, πολύ κοντά σε κεντρική αγορά και κεντρική αρτηρία άμεσης πρόσβασης στο κέντρο αλλά και την αττική οδό.
Ο Δήμος Αχαρνών, ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση δήμους της Αττικής είναι οικονομημένος στους νότιους πρόποδες της Πάρνηθας 10 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Είναι ο 4ος μεγαλύτερος Δήμος της Αττικής και συνορεύει με τον Δήμο Διονύσου (Κρυονέρι), με τον Δήμο Κηφισιάς (Εκάλη, Νέα Κηφισιά), τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, το Δήμο Φυλής (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή), το Δήμος Καματερού-Αγίων Αναργύρων, τη Μεταμόρφωση και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6536869 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή