Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΠανόραμαΠανόραμα
  • € 4.000/μήνα
  • 545
  • 3
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-10 - Πανόραμα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ αίθουσα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 545 τ.μ. σε οικόπεδο 2500 τ.μ. . Αποτελείται από 4 χώρους, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένος το 1995 και ανακαινίστηκε το 2012. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 30 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 55 τ.μ. - Τιμή: 4.000 € Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .
Η Themida Real Estate Management, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αξιόλογα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει την ασφάλεια να διαπραγματευτούμε ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε κτηματική συναλλαγή.
Το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά με σκοπό την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών σε οικιακά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα.
Η Themida Real Estate Management and associates προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ακίνητο στα στάδια της αγοροπωλησίας .
www.themidarealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
502229
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
545 m²
δωμάτια
3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 4.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή