Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κασσάνδρα
  • € 4.500.000
  • 1.000
Περιγραφή
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια βρίσκονται στη τοποθεσία παραλία Σάνη στη Χαλκιδική.
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι μία μοναδική πρόταση διακοπών και διαφυγής από την καθημερινότητα καθώς βρίσκονται 75 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μόλις 60 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Η μαρίνα του Σάνη βρίσκεται 1 χλμ μακριά για τις βραδινές εξορμήσεις, ενώ η παραλία απέχει μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι χτισμένα σε ένα οικόπεδο 5.000 τ.μ. και διαθέτουν εξωτερικούς χώρους 4.000 τ.μ. με ελεύθερο parking.
Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα με το καταπληκτικό pool bar, να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στο caféé-bar του ξενοδοχείου και να απολαύσετε το American buffet πρωινό μπροστά στην πισίνα ή το δωμάτιο σας.
Εάν αυτό δεν είναι αρκετό μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας στη παραλία Σάνη αλλά και στην όμορφη μαρίναΤΑα στουντιο στη παραλία Σάνη της Χαλκιδικής ανήκουν στην κατηγορία τεσσάρων κλειδιών. Το κατάλυμα διαθέτει 14 δίκλινα δωμάτια των 25 τμ, 1 Junior Suite των 35 τμ και 1 Family Suite των 60 τμ.
Το κατάλυμα διαθέτει επίσης ένα πολυτελές διαμέρισμα 120 τμ :
Πλήρες εξοπλισμένο, με 3 δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι στο ψηλότερο σημείο του οικοπέδου, με δικό του κήπο.
Το διαμέρισμα πληρεί τις προδιαγραφές μίας τετραμελής οικογένειας.Δείτε τον τιμοκατάλογο μας και επωφεληθείτε από τις χαμηλές μας τιμές.
Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι παροχές και η πολιτική του καταλύματος.Η άνεση και η πολυτέλεια διακρίνουν τις εγκαταστάσεις μας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10 ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ. Ενεργειακή κλάση Α, Παραθαλάσσιο
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Β-28416 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.000 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 4.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή