Τριάρι δεύτερος όροφος, Νικήτη, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 12.000/μήνα
  • 4
  • 100
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1259 - Σιθωνία Ελιά Λαγόμανδρα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1975 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πέτρινα πατώματα, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, σκαλιά εισόδου, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 12.000 €
Σε μια ιδανική τοποθεσία, στην γραφική περιοχή της Λαγόμανδρας, βρίσκεται αυτό το επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2ο όροφο . Με άνετους χώρους και συνολική επιφάνεια 100 τ.μ., αποτελείται από 3 φωτεινά υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα  μπάνιο και ένα WC.

Η θέα από το διαμέρισμα είναι μαγευτική, με θέα την γαλάζια θάλασσα και την παρθένα φύση της περιοχής. Τα ξύλινα κουφώματα και τα υπέροχα πέτρινα πατώματα δίνουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο, ενώ οι εντυπωσιακές ντουλάπες παρέχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πάρκινγκ για το αυτοκίνητο σας, έναν καταπράσινο κήπο για στιγμές χαλάρωσης, και ένα ζεστό τζάκι για χειμωνιάτικες βραδιές μπροστά στο τζάκι. Στη μεγάλη βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της θάλασσας και του γύρω τοπίου. Με άμεση πρόσβαση σε κοντινές παραλίες και ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για να ζήσετε στα έπη της φύσης και της θάλασσας. Επιπλέον, η ιδανική τοποθεσία του διαμερίσματος σας επιτρέπει να απολαύσετε την ηρεμία και την απόλυτη ιδιωτικότητα που προσφέρει η περιοχή της Λαγόμανδρας

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1259 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 12.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή