Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Νεκροταφείο, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 850/μήνα
  • 3
  • 70
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση, όροφος: 3ος, στην περιοχή: Άγιος Δημήτριος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 70 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 198 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 2002 και ανακαινίστηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, έχει θέα Ανοιχτωσιά και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Βαμμένο, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Θυροτηλεόραση, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €850. DC Luxury Lifestyle Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2117256768, email: info@dcproperties.gr, website: https://www.dcproperties.gr/

Για την καλύτερη ενημέρωση σας σχετικά με το ακίνητο ΜΗΝ παραλείψετε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό βίντεο του ακινήτου που υπάρχει στην αγγελία.

Σε περίπτωση κατάρτισης συμβάσεως, το μεσιτικό μας γραφείο αμείβεται με το ισόποσο ενός μισθώματος (πλέον 24% Φ.Π.Α.).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ) Και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Μεσιτών(CEPI).

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνσης του ακινήτου παρέχεται κατά την υπόδειξη του.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
934600
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 850/μήνα
κοινόχρηστα
€ 45/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή