Δυάρι Άγιος Ιωάννης, Κέντρο, Νέος Κόσμος

Νέος ΚόσμοςΆγιος Ιωάννης
€ 270.000
3 δωμάτια
69 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11800 - Νέος Κόσμος Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 69 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα απόσταση από μετρό 250 μέτρα - Τιμή: 270.000 €
Προς πώληση επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο με συνολική επιφάνεια 69 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πρακτική κουζίνα και ένα μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1970, αλλά πλήρως ανακαινισμένο το 2024, το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα και το στυλ.

Η κατοικία διαθέτει προεγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης - φυσικού αερίου, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε απρόσκοπτη θέα από τα παράθυρα του σπιτιού σας, ενώ οι επιλογές για τη διακόσμηση του χώρου είναι αμέτρητες, χάρη στα κουφώματα αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο.

Για επιπλέον ασφάλεια, η κατοικία διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ενώ οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Ο ανελκυστήρας εξυπηρετεί άνετα όλους τους όροφους της πολυκατοικίας, ενώ τα 3 A/C και οι ηλεκτρικές συσκευές συμπληρώνουν τις ανέσεις του διαμερίσματος.

Απολαύστε το φως του ήλιου με τον ηλιακό θερμοσίφωνα του σπιτιού σας, ενώ η απόσταση μόλις 250 μέτρα από τον σταθμό του μετρό κάνει τις μετακινήσεις σας γρήγορες και εύκολες.

Αναζητάτε ένα μοντέρνο, άνετο και λειτουργικό διαμέρισμα; Αυτό το ακίνητο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να το δείτε από κοντά. 
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11800
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή