Ρετιρέ Επ. Οδός Παράλιο Άστρος-Ξεροπήγαδο, Παράλιο Άστρος 22001, Παράλιο Άστρος, Βόρεια Κυνουρία

Βόρεια ΚυνουρίαΕπ. Οδός Παράλιο Άστρος-Ξεροπήγαδο, Παράλιο Άστρος 22001
  • € 125.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αρκαδία, στη Βόρεια Κυνουρία και συγκεκριμένα στο Παράλιο Άστρος, πωλείται νεόδμητο, πολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 82 τ.μ. κοντά στη θάλασσα.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 2012.

Βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου 4 επιπέδων με ασανσέρ με συνολικά 9 διαμερίσματα, σε κεντρικό αλλά ήσυχο σημείο, μέσα σε οικόπεδο 600 τ.μ..

Στο διαμέρισμα εμβαδού 62 τ.μ. συναντάμε 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας-καθιστικού με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλη βεράντα με πέργκολα 20 τ.μ. με θέα βουνό και κάμπο.

Διαθέτει ασανσέρ, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, τριφασικό ρεύμα, προεγκατάσταση για συναγερμό, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και ψύξη με προεγκατάσταση air condition σε όλους τους χώρους, δάπεδο από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, θυροτηλεόραση και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Φωτεινό, διαμπερές, πολυτελές και καλαίσθητο, με προσανατολισμό Δυτικό, σε απόσταση 100 μέτρων από την οργανωμένη παραλία Ατσίγγανος και 500 μέτρων από την είσοδο της Μαρίνας Παραλίου Άστρους.

Δίδεται πλήρως αποπερατωμένο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μίας θέσης πάρκινγκ στην πιλοτή του κτιρίου με 10.000 ευρώ και μίας κλειστής θέσης πάρκινγκ-αποθήκης 20 τ.μ. περίπου με 15.000 ευρώ.

Κοντά του με τα πόδια βρίσκονται όλες οι βασικές παροχές.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως η παραλία Πόρτες, οι Πλάκες, η Καλλιστώ, η παραλία του Αγίου Ανδρέα, οι Βίλες, η παραλία του Ξηροπήγαδου και άλλες.

Δίπλα του υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις.

Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, πολύ κοντά στη θάλασσα και με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών χρήσης.

Το Παράλιο Άστρος βρίσκεται χτισμένο στο βόρειο τμήμα των παράλιων του Νομού Αρκαδίας, στην ανατολική Πελοπόννησο και βρέχεται από τα νερά του Αργολικού Κόλπου. Απέχει οδικώς λιγότερο από 43 χιλιόμετρα από την Τρίπολη, περίπου 30 χιλιόμετρα από την πόλη του Άργους, 31 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και 175 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Στην περιοχή υπάρχει ανοιχτό θέατρο με την επωνυμία «Μελίνα Μερκούρη». Χαρακτηριστικό επίσης είναι και το άγαλμα «Γοργόνα η Σθενώ» στο λιμάνι του οικισμού. Στην κορυφή του λόφου της περιοχής βρίσκεται το Κάστρο Παραλίου Άστρους, το οποίο ονομαζόταν Castello della Estella, δηλαδή Κάστρο του Αστεριού, λόγω του αστεροειδούς σχήματος της χερσονήσου στην οποία είχε χτιστεί. Η κωμόπολη που βρίσκεται πάνω στο λόφο κοντά στο κάστρο ονομαζόταν “Νησί”, ονομασία με την οποία έχει παραμείνει γνωστή έως σήμερα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53033 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή