Τριάρι Άνω Πατήσια, Κυπριάδου - Άνω Πατήσια, Άνω Πατήσια

Άνω ΠατήσιαΆνω Πατήσια
  • € 250.000
  • 4
  • 141
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το σημείο στο οποίο βρίσκεται το ακίνητο χαρακτηρίζεται ως το πλέον κομβικό της ευρύτερης περιοχής. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που εύκολα θα διαπιστώσεις, είναι η εύκολη πρόσβαση στην Εθνική οδό και στο κέντρο της πόλης, η εγγύτητα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άνω Πατήσια» και το πάρκο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την οικοδομή. Όλα μαζί προσδίδουν έναν εξαιρετικό αέρα στο διαμέρισμά μας.

Ιστορικά, η οικοδομή ανεγέρθη στη θέση της προγενέστερης ιδιόκτητης μονοκατοικίας, περί τα μέσα της δεκαετίας του ’70 όπου με ίδια κεφάλαια οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να προχωρήσουν στη ανέγερση πενταόροφου κτηρίου κατοικιών και να δώσουν από ένα διαμέρισμα στα παιδιά τους. Στιβαρή κατασκευή που ενώ μεν αρχιτεκτονικά αποτελεί κλασσικό δείγμα της περιόδου που κατασκευάστηκε ακολουθεί δε με περίτεχνο τρόπο την καμπύλη του δρόμου, στοιχείο που της δίνει μια ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στις σύγχρονές της. Η είσοδος με λευκό μάρμαρο και ξύλο με ευθείες γραμμές αποπνέει λιτότητα και ευγένεια, κάτι που συνεχίζεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα το πρώτο πράγμα που θα αισθανθείς είναι πως αυτό το ακίνητο δεν μπορεί να είναι "μόνο" 140τμ. Ανοίγοντας την εξώπορτα βρίσκεσαι σε ένα ευρύχωρο προθάλαμο ο οποίος και δίνει πρόσβαση σε όλους τους χρηστικούς χώρους. Δεξιά του χωλ οδηγείσαι στο καθιστικό με την τραπεζαρία ενώ αριστερά θα βρεις την αυτόνομη κουζίνα, επίσης εξαιρετικά άνετη και πολύ φωτεινή, και τον διάδρομο που οδηγεί στα τρία υπνοδωμάτια τα οποία βρίσκονται όλα στην πρόσοψη και στα δύο λουτρά, άνετα και με παράθυρο για φυσικό εξαερισμό. Ένα από τα μεγάλα assets του ακινήτου είναι, λοιπόν, αυτό: η άριστη τοποθέτηση των χώρων τόσο διημέρευσης όσο και διανυκτέρευσης στην επιφάνειά του, με τον αρχιτέκτονα να έχει σχεδιάσει διακριτά τις διαφορετικές λειτουργίες των επιμέρους δωματίων και η άψογη κατανομή της επιφάνειας με τέτοιο τρόπο που το ακίνητο δείχνει μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είναι. Μείζονα ρόλο σε αυτή την αίσθηση παίζει φυσικά το μεγάλο χωλ που ενώ σε άλλη περίπτωση θα το χαρακτηρίζαμε ως "νεκρή επιφάνεια", σε αυτή την περίπτωση αποτελεί ένα τέλειο κρίκο ζωτικής σημασίας για το ακίνητο. Το δεύτερο θετικό του είναι ο άριστος προσανατολισμός και ελευθερία που προσθέτει το πάρκο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Αυτά, σε συνδυασμό με την εξαιρετικής αισθητικής διακόσμηση της ιδιοκτήτριας, σίγουρα θα σε κάνει να το λατρέψεις και να φανταστείς τον εαυτό σου να κινείται στους χώρους του μετά από μια δύσκολη ημέρα στην δουλειά ή με φίλους το σαββατοκύριακο. Ένα ακίνητο που αποτελεί μάθημα σωστού σχεδιασμού και εκμετάλλευσης της επιφάνειας.

Επιγραμματικά: οροφοδιαμέρισμα, 1ος όροφος, 141τμ, 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, κατασκευής 1975 σε άδεια οικοδομής του '73, κεντρική θέρμανση πετρέλαιο, πάτωμα από μάρμαρο και ξύλο, αλουμίνια παλαιού τύπου, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη, κεντρικός δρόμος διπλής κυκλοφορίας, μπροστά σε πάρκο

Ενεργειακή κλάση Ε

Απόσταση από:
Έξοδος εθνικής οδού 800μ
ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια 300μ
ΑΒ Βασιλόπουλος 200μ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
934870 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
141 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή