Γκαρσονιέρα Βύρωνας, Μεταμόρφωση Βύρωνα, Βύρωνας

ΒύρωναςΒύρωνας
  • € 120.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Βύρωνας, Νέο Παγκράτι, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφανείας 52 τ.μ., στον 3ο όροφο εξαώροφης πολυκατοικίας με ανελκυστήρα, χτισμένης στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Η πολυκατοικία αποτελεί ένα τυπικό δείγμα πολυκατοικίας της περιοχής και της περιόδου που κατασκευάστηκε. Ο διάκοσμος στα στηθαία της πρόσοψης, το σκέπαστρο της εισόδου, τα μάρμαρα στους κοινόχρηστους χώρους δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο, που κάνει την πολυκατοικία να ξεχωρίζει από τις όμορές της. Επίσης, είναι προνομιακή, καθώς είναι γωνιακή, γεγονός που προσφέρει καλό αερισμό και φωτισμό στα διαμερίσματα της.

Το διαμέρισμα είναι γωνιακό, προσόψεως, διαμπερές και αρκετά φωτεινό και αποτελείται από χωλλ εισόδου, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα βρίσκεται στο χωλλ εισόδου το οποίο χωρίζεται με μια κεντρική κολόνα από τον χώρο του σαλονιού. Δεξιά από το χωλλ της εισόδου οδηγούμαστε στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, στο μπάνιο την κουζίνα και στο υπνοδωμάτιο. Το σαλόνι είναι αρκετά ευρύχωρο και έχει πρόσβαση σε μακρόστενο μπαλκόνι. Το δάπεδό του είναι μαύρο μάρμαρο. Το υπνοδωμάτιο έχει αρκετά μεγάλη ντουλάπα και παρκέ πάτωμα και έχει κι αυτό πρόσβαση σε μικρό μπαλκόνι. Η κουζίνα έχει παράθυρο προς τον δρόμο, γεγονός που της χαρίζει φυσικό φωτισμό και αερισμό. Το μπάνιο έχει παράθυρο στο φωταγωγό. Το ιδιαίτερο πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η άριστη διαρρύθμισή του χωρίς χαμένους χώρους και με δυνατότητα απομόνωσης των πιο ιδιωτικών χώρων, που του επιτρέπει να συμπεριφέρεται σαν μεγαλύτερο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ξύλινα κουφώματα με μονά τζάμια, χώρος αποθήκευσης σε πατάρι, τέντες και ασανσέρ.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό έκδοση

Απόσταση από:
Στάση λεωφορείων: 80μ.
Θέατρα Βράχων: 2000μ.
Πλατεία Αγίου Λαζάρου: 300μ.
Αγορά Βύρωνα: 300μ.

Τιμή: 120.000€. (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
933662 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή