Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

ΞάνθηΞάνθη
  • € 550/μήνα
  • 64
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Ενοικιάζεται σε αποκλειστικότητα από την RE/MAX Canavos Επαγγελματικός Χώρος συνολικής επιφάνειας 64 τ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης! Βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, είναι γωνιακό και με μεγάλη προβολή από κάθε πλευρά με θέα στην πλατεία. Το πάτωμα είναι επενδυμένο με Laminate, διαθέτει ψευδοροφή με έτοιμη αναμονή εγκατάστασης συστήματος A/C, 2 WC, 1 δωμάτιο/κουζίνα, τριφασικό ρεύμα και διπλό τζάμι με μεγάλες τζαμαρίες. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ευήλιο σε κεντρικό σημείο με απεριόριστη προβολή και πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Πόλης. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται με την χρήση της εξωτερικής σκάλας αλλά και με την χρήση του ασανσέρ. Αποτελεί ιδανική λύση για γραφείο, ιατρείο και χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος. Βρίσκεται σε απόσταση 350m από την κεντρική πλατεία Ξάνθης.
Τιμή: €550
RE/MAX Canavos
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2541083152
email: info@remaxcanavos.gr

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υποδείξεις μόνο κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.
**ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η νόμιμη μεσιτική αμοιβή για την ενοικίαση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου ανέρχεται σε ένα ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
418986
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
2 μπάνια
βιτρίνες
10 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή