Γκαρσονιέρα Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Κέντρο, Σταυρούπολη

Σταυρούπολη
  • € 60.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
RENOVA HOUSE REAL ESTATE Πωλείται διαμέρισμα στην Άνω Ηλιούπολη το οποίο βρίσκεται σε πάρα πολύ κεντρικό σημείο. Το διαμέρισμα είναι εμπρόσθιο στον 1ο όροφο ήσυχης, τριόροφης πολυκατοικίας του 1977 με τα περισσότερα διαμερίσματα να είναι ιδιόκτητα. Περιλαμβάνεται από 1 σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μία κοινόχρηστη αποθήκη στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Υπάρχει υποδομή για εγκατάσταση φυσικού αερίου ενώ η υπάρχουσα θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη με λέβητα πετρελαίου ο οποίος βρίσκεται στην αποθήκη της πυλωτής. Υπάρχει τέντα στο πίσω μπαλκόνι του υπνοδωματίου. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης. Δεν έχει ασανσέρ.
Θεωρείται εξαιρετική και αξιόλογη επένδυση είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για μίσθωση προς φοιτητές ή εργαζόμενους καθώς είναι δίπλα από στάση λεωφορείου και δύο λεπτά από την έξοδο της περιφερειακής οδού. Βρίσκεται επίσης δίπλα από το κεντρικότερο σημείο της Άνω Ηλιούπολης, από καφετέριες καθώς και από διάφορα εμπορικά καταστήματα.

Για την υπόδειξη του ακινήτου καλέστε στο 2311218802 RENOVA HOUSE REAL ESTATE
** Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύετε την αστυνομική ταυτότητα ή τον ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6543641 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 60.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή