Γκαρσονιέρα Κέντρο Θεσσαλονίκης, Αγία Σοφία, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 250.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου, μόλις ανακαινισμένο, διακοσμημένο σε απλό φυσικό στιλ και σε πολύ καλή τοποθεσία ανάμεσα στην κεντρική περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς και στο πολυσύχναστο και μοντέρνο Bit Bazaar.
Συνολικού εμβαδού 45 τ.μ., διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, 1 ευρύχωρη κουζίνα και σαλόνι και άνετο μπάνιο με ντουζιέρα. Εξοπλισμένο με κρεβάτι queen size και καναπέ-κρεβάτι. Σε ιδανική τοποθεσία 8′ με τα πόδια από την πλατεία Αριστοτέλους & 5′ από την Αγ. Εκκλησία Δημητρίου. Είναι ένα άνετο και φωτεινό διαμέρισμα, διακοσμημένο με φυσικά υλικά και πολύ πράσινο. Βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία στην καρδιά του πολυσύχναστου και μοντέρνου Bit Bazaar, με πολλά μπαρ και μικρά εστιατόρια, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα όπως η Ρωμαϊκή Αγορά (ακριβώς στη γωνία), το Μουσείο Ατατούρκ (12 λεπτά περπάτημα ), την Εβραϊκή Συναγωγή (5 λεπτά με τα πόδια), την Πλατεία Αριστοτέλους (10 λεπτά με τα πόδια) και τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους. Το διαμέρισμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις στάσεις λεωφορείων στην οδό Αριστοτέλους, από όπου μπορείτε να πάρετε το τοπικό λεωφορείο για οπουδήποτε στη Θεσσαλονίκη.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, προσβάσιμο με ανελκυστήρα, με ξύλινα πατώματα και μπαλκόνι με θέα στην πόλη. Είναι φωτεινό και ηλιόλουστο τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Το υπνοδωμάτιο έχει πολύ φυσικό ηλιακό φως και απλά καθαρά σχέδια που κάνουν το μέρος χωρίς άγχος. Είναι εξοπλισμένο με έναν εντελώς αθόρυβο ανεμιστήρα οροφής, 1 κρεβάτι queen size με νέο στρώμα πάχους 22 cm και μεγάλη ντουλάπα.
Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με λευκά και φυσικά χρώματα ξύλου καθώς και φυτά εσωτερικού χώρου που σας κάνουν να νιώθετε πιο χαλαροί και ήρεμοι. Διαθέτει άνετο διπλό καναπέ-κρεβάτι, smart τηλεόραση επίπεδης οθόνης 43 ιντσών και χώρο εργασίας με άνετη καρέκλα.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.smartdeals.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
SmartDeals Real Estate, 210 6080500 / realestate.smartdeals@gmail.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
439954 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή