Τριάρι Χαλάνδρι, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 460.000
  • 4
  • 112
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Χαλάνδρι Πολύδροσο στο πιο ωραίο πράσινο και ήσυχο σημείο δίπλα στη ρεματιά – Διατίθεται προς πώληση νεόδμητο διαμέρισμα, 2ου ορόφου 112 τ.μ. Ενεργειακής κλάσης Α+ που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, ενδοδαπέδια θέρμανση, κουφώματα αλουμινίου με τριπλά ενεργειακά τζάμια, δρύινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση. Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα, κλειστή κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια το καθένα με δικό του μπαλκόνι, 2 μπάνια, 1 θέση στάθμευσης πυλωτής και αποθήκη. Ένα ακίνητο που αξίζει να επισκεφθείτε. Παράδοση 2024.

Το Χαλάνδρι είναι μια πολυσύχναστη γειτονιά, που βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 26 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Είναι γνωστό για την αγορά του με τα ωραία καφέ και τα πολυσύχναστα μπαρ. Προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές και θεωρείται μία από τις εμπορικότερες περιοχές των βορείων προαστείων. Η περιοχή φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς και πρεσβείες. Συνδέεται ήδη με σταθμούς μετρό Χαλανδρίου, Δουκίσσης Πλακεντίας, Αγ. Παρασκευής και Προαστιακού, ενώ έχει πολλές συνδέσεις λεωφορείων και εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου, αλλά πλησίον αυτής. Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.smartdeals.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
SmartDeals Real Estate, 210 6080500 / realestate.smartdeals@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
434524 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή