Ρετιρέ 125 τμ με μπαλκόνι, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 180.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα ρετιρέ 125 τμ. 7ορ.με 3Δ.Σ.Κ.Λ.WC με ατομ.φυσικό αέριο, τελευταίου ορόφου,γωνιακό, με θέα προς την θάλασσα. Με ευρύχωρουσ χώρους, χρήζει ανακαίνησης. Πλησίον υπάρχουν στάση λεοφωρίων, τράπεζες, σχολεία, πάρκα, καταστήματα λιανικής πώλησης, και η νέα παραλία πολύ κοντά. Περισσότερα ακίνητα και ευκαιρίες θα βρείτε στην σελίδα μας www.liantas.gr Η νέα μας διεύθυνση είναι Κωνσταντινουπόλεως 10 Θεαγένειο Αριθμός ορόφων 7, Ασανσερ 2 ατόμων, Βεράντα 100, Δορυφορική κεραία, Εμβαδό μπαλκονιών 100τ.μ., Εμφάνιση Διεύθυνσης, Ενεργειακή κλάση Γ, Εντός σχεδίου πόλεως, Επενδυτικό ακίνητο , Επιτρέπονται κατοικίδια, Ευκαιρία, Κατάλληλο για επαγγλεματική χρήση, Κεντρικό , Πόρτα ασφαλείας, Προσανατολισμός Δυτικομεσημβρινός, Ρετιρέ , Ρεύμα Μονοφασικό, Φωτεινό
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Β-33962 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή