Δυάρι Βιαννός, Χόνδρος, Βιαννός

ΒιαννόςΒιαννός
  • € 190.000
  • 5
  • 90
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Δύο Διαμερίσματα - Στούντιο σε Μοναδική Ευκαιρία Επένδυσης

Αναζητάτε μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης στην περιοχή του Βιαννού - Καστρί; Αυτά τα δύο διαμερίσματα - στούντιο στον 1ο όροφο αποτελούν μια μοναδική επιλογή που δεν πρέπει να χάσετε. Συνολικά, το εμβαδόν των δύο διαμερισμάτων ανέρχεται σε 90 τ.μ., προσφέροντας άφθονο χώρο για εσάς να δημιουργήσετε το ιδανικό σας σπίτι ή να αξιοποιήσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία επένδυσης.

Με τη δυνατότητα αφαίρεσης της μεσοτοιχίας, αυτά τα δύο διαμερίσματα μπορούν να ενωθούν και να μετατραπούν σε ένα μεγάλο διαμέρισμα, προσφέροντας έτσι μια ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ευκαιρία για εξατομίκευση.

Κατασκευασμένα το 1980, αυτά τα διαμερίσματα διαθέτουν ατομική θέρμανση, κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα για ενέργεια και οικονομία. Επιπλέον, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια προσφέρουν μόνωση και ασφάλεια, ενώ η ενεργειακή τους απόδοση είναι πιστοποιημένη με ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Ζ.

Η κατάσταση τους απαιτεί μια ανακαίνιση, αλλά η τοποθεσία τους είναι ασυναγώνιστη, καθώς βρίσκονται κοντά στη θάλασσα και την παραλία, προσφέροντας μια μαγευτική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Αυτά τα διαμερίσματα - στούντιο είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση, επένδυση ή ως πηγή εισοδήματος. Διαθέτουν επίσης internet και βρίσκονται σε μια ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης χωρίς κοινόχρηστα έξοδα.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να επωφεληθείτε από μια μοναδική προσφορά στον κόσμο των ακινήτων. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια ξενάγηση. Τιμή: €190.000. Hellenic Pearls VIP Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942456670, email: info@hellenicpearls.com, website: www.hellenicpearls.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
936124 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή