Τριάρι δεύτερος όροφος, Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 89.000
  • 4
  • 85
  • 1
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για γωνιακό διαμέρισμα τριώροφης οικοδομής κατασκευής του 1976 χωρίς ανελκυστήρα με τρία δωμάτια, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο που έχει καθαρό εμβαδόν 85 τ.μ. Η κατοικία είναι ιδανική για τη στέγαση μιας πολυμελούς οικογένειας καθότι εκτός των μεγάλων χώρων που διαθέτει βρίσκεται επιπλέον και κοντά σε σχολείο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου και δύο κλιματιστικά ενώ στα θετικά του διαμερίσματος λογίζεται και η ύπαρξη νέων ενεργειακών ανακλινόμενων κουφωμάτων αλουμινίου εξοπλισμένα με σίτες. Επιπλέον διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες καθώς και μικρό αποθηκευτικό χώρο στη κουζίνα.

Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη

Τοποθεσία: H Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη
βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το όνομα της περιοχής προκύπτει από την ομώνυμη συνοικία της Κωνσταντινούπολης καθώς πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία την Κωνσταντινούπολη, την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία αποτέλεσαν τους πρώτους κατοίκους της περιοχής ύστερα από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στην Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη βρίσκονται αρκετά αξιόλογα αρχιτεκτονικά κτίρια όπως οι δωδεκαόροφες πολυκατοικίες που είναι από τα πιο ψηλά κτίρια στη Θεσσαλονίκη και έχουν καθιερωθεί ως τοπόσημο προς το κέντρο της πόλης. Παράλληλα, η περιοχή διαθέτει αρκετές πλατείες και πάρκα που δίνουν ανάσα ζωής στους κατοίκους αλλά και αρκετά δημόσια σχολεία γεγονός που καθιστά την περιοχή ιδανική για οικογένειες.

Προσβασιμότητα: Στην Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη βρίσκεται ο βασικός επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης, για όλες τις επιβατικές αμαξοστοιχίες Ελλάδας και εξωτερικού καθώς και για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης. Επίσης,ο Ν.Σ.Σταθμός αποτελεί την αφετηρία για πολλές λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ προς τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Επενδυτική Δύναμη: Η Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VFFT
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή