Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιυπόγειο, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω Πόλη
  • € 57.000
  • 2
  • 32
  • 2
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Μια επενδυτική ευκαιρία που μπορεί να προσφέρει σταθερό εισόδημα από τη μίσθωση σε φοιτητές ή νέους εργαζόμενους ή και να μισθωθεί βραχυχρόνια σε τουρίστες, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες απόδοσης του ακινήτου.

Τo studio βρίσκεται σε μια από τους πιο γραφικές περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, την αρχή της Άνω Πόλης, πολύ κοντά στα πανεπιστήμια και σε πολλά αξιοθέατα που ελκύουν πολλούς τουρίστες, σε μια γειτονιά όπου όλες οι απαραίτητες αστικές λειτουργίες (συγκοινωνία, καταστήματα) είναι σε απόσταση δευτερολέπτων.

Πρόκειται για μια γκαρσονιέρα των 32 τετραγωνικών μέτρων στο ημιυπόγειο μίας πολυκατοικίας. Επιπλέον διαθέτει μικρό μπαλκόνι στην κρεβατοκάμαρα που φωτίζει το χώρο, με θέα σε πράσινο στο πίσω μέρος.
Διαθέτει ατομική θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα και εξαιρετικά χαμηλή τιμή στα κοινόχρηστα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Άνω Πόλη αποτελεί το ψηλότερο και βορειότερο τμήμα της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται από την οδού Αγίου Δημητρίου ως τα τείχη της Ακρόπολης – Επταπυργίου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνω Πόλη αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και παραδοσιακούς οικισμούς της Θεσσαλονίκης με στενούς λιθόστρωτους δρόμους αλλά και γραφικά σοκάκια με φανταστική Θέα προς την πόλη. Στην περιοχή βρίσκονται σπίτια που έχουν ανακηρυχθεί διατηρητέα από το Υπουργείο Πολιτισμού και μαρτυρούν την ιστορία του τόπου. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές στην Άνω πόλη είναι το Τσινάρι, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς παραδοσιακά τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχουν δύο γραμμές λεωφορείων που καταλήγουν στην περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Η Άνω Πόλη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V0KH - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 57.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή