Τριάρι νέο, τρίτος όροφος, Κέντρο Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 2.200/μήνα
  • 4
  • 119
  • 3
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
Στο πανέμορφο Παγκράτι, διατίθεται προς ενοικίαση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 3ο όροφο μιας νεόκτιστης πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα έχει επιφάνεια 118.74 τ.μ και αποτελείται από τρία άνετα υπνοδωμάτια, με ένα από αυτά να λειτουργεί ως master bedroom, δύο μπάνια, μία κουζίνα ανοικτού τύπου, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση, βεράντα για ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, δορυφορική κεραία, θέρμανση αυτόνομου φυσικού αερίου και κλιματιστικά για άριστο κλιματισμό. Επιπλέον, διαθέτει κλειστή θέση στάθμευσης στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Το διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο με μοντέρνα αρχιτεκτονική και προσφέρει εκπληκτική θέα, ενώ η ποιότητα κατασκευής του είναι ανώτερη, καθώς πρόκειται για υπό κατασκευή ακίνητο. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν διαρρύθμιση που εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες, ενώ ο εξοπλισμός του διαμερίσματος περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρολά, σίτες, θερμοδιακοπής, θυροτηλεόραση και ενεργειακή κλάση Α+, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλής ποιότητας διαβίωση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε γωνιακή, διαμπερή και προσόψεως θέση, με εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο και τριφασικό ρεύμα. Η κατοικία είναι κατάλληλη τόσο για επαγγελματική όσο και για επενδυτική χρήση, ενώ τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν δομημένη καλωδίωση, επιτροπή κατοικίδιων, ηχομόνωση και φωτεινότητα.

Μην αφήνετε να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία! Κωδικός ακινήτου: 11543. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11543
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
119 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή