Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.000.000
  • 3
  • 114
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση διαμέρισμα 113.87 τ.μ στον αριστοκρατικό οικισμό του Κολωνακίου. Αυτή η επιφάνεια περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα άνετο σαλόνι, μια τραπεζαρία και μια κλειστή κουζίνα εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει επίσης έναν χώρο πλυντηρίου.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο με ασανσέρ και διαθέτει μια ευρύχωρη βεράντα με εκπληκτική θέα. Επιπλωμένο με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι ιδανικό για άμεση μετακόμιση. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν άνεση και ασφάλεια με πόρτα ασφαλείας και συναγερμό.

Η θέρμανση επιτυγχάνεται με ηλιακό θερμοσίφωνα και κεντρική φυσικού αερίου. Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια προσφέρουν εξαιρετική μόνωση. Το διαμέρισμα είναι ανακαινισμένο και βαμμένο, με παρκέ και πλακάκια ως τύπο δαπέδων.

Η θέση του διαμερίσματος είναι διαμπερές και προσβάσιμο από άσφαλτο, σε μια οικιστική ζώνη. Τα κατοικίδια επιτρέπονται, και η φωτεινή ατμόσφαιρα κάνει αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και άνετη κατοικία στον Κολωνάκι. Ενεργειακή κλάση: Γ. Κωδικός ακινήτου: 11513. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11513
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή