Δυάρι πρώτος όροφος, Άγιος Νικόλαος Καισαριανής, Καισαριανή

Καισαριανή
  • € 270.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Στην περιοχή της Καισαριανής, διατίθεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα εμβαδού 80 τ.μ. Αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα, κατασκευής του 2004, βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός πολυκατοικίας και αποτελείται από 2 ευρύχωρα δωμάτια. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει μια λειτουργική κουζίνα που είναι ανοικτή προς τον ενιαίο και φωτεινό χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα άνετο μπάνιο και μια αποθήκη για να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης. Μια ευρύχωρη βεράντα προσφέρει εκπληκτική θέα και είναι ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση και διαθέτει πατάρι, πόρτα ασφαλείας, τέντες και κλιματιστικά.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει θέση στάθμευσης πιλοτής για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας. Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι άριστη, με τα δάπεδα να είναι επενδεδυμένα με παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια για μεγαλύτερη μόνωση. Η ενεργειακή τάξη είναι σε εξέλιξη.

Η τοποθεσία είναι διαμπερής και προσβάσιμη από άσφαλτο, με επιπλέον χαρακτηριστικά όπως η φωτεινότητα να κάνουν αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για εσάς και την οικογένειά σας. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μόνιμη κατοικία. Κωδικός ακινήτου: 11528. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11528
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή