Duplex, άριστη κατάσταση, 219 τμ, Κέντρο, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 265.000
  • 5+
  • 219
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Στην καταπράσινη γειτονιά του Μαρκοπούλου Μεσογαίας, αυτή η μεζονέτα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για απόλαυση της ποιότητας ζωής. Κατασκευασμένη το 1982, αλλά ανακαινισμένη με σύγχρονες ανέσεις, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που αναζητά άνεση και ποιότητα.

Με συνολική επιφάνεια 218.83 τ.μ., η μεζονέτα διαθέτει έναν εντυπωσιακό δεύτερο όροφο με επιφάνεια 173,73 τ.μ., που περιλαμβάνει μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα φωτεινό καθιστικό, τρία άνετα υπνοδωμάτια και δύο μοντέρνα λουτρά. Η σοφίτα, με επιφάνεια 45,10 τ.μ., προσφέρει δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα ακόμα λουτρό, δημιουργώντας έναν επιπλέον χώρο για άνετη διαβίωση.

Η μεζονέτα είναι εξοπλισμένη με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου αποθήκης, ασανσέρ, βεράντας, ιδιόκτητης ταράτσας και κήπου. Η θέρμανση λειτουργεί αυτόνομα με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει κλειστή θέση στάθμευσης για άνεση και ασφάλεια. Η μεζονέτα διαθέτει επίσης δάπεδα από μάρμαρο, παρκέ και πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ενεργειακή κλάση Γ.

Βρίσκεται σε γωνιακή και διαπερατή θέση, με πρόσβαση από άσφαλτο, σε μια οικιστική ζώνη που επιτρέπει την παρουσία κατοικιδίων. Φωτεινή και φιλόξενη, αυτή η μεζονέτα προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη καθημερινότητα. Κωδικός ακινήτου: 11484. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11484 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
219 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή