Μονοκατοικία βίλα 142 τμ, Γάιος, Παξοί

Παξοί
  • € 4.000.000
  • 1
  • 142
Περιγραφή
Ένα απίστευτο ακίνητο με εκπληκτική, απεριόριστη θέα στην ηπειρωτική Ελλάδα, το λιμάνι Οζιάς και το νησί Μογγονήσι.
Το ακίνητο 5490,79 τ,μ, αγγίζει τη θάλασσα χωρίς διακοπές από δρόμους ή δημόσια μονοπάτια και έτσι απολαμβάνει ιδιωτικότητα και ηρεμία.

Η βίλλα 141,58 τ.μ αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια μεγάλου μεγέθους με ανεξάρτητη πρόσβαση, όλα με ιδιωτικό μπάνιο. Κάθε δωμάτιο ανοίγει στη βεράντα με θέα στη θάλασσα.
Το ενιαίο σαλόνι και η κουζίνα είναι ευρύχωρο και ευάερο, με διπλές πόρτες που ανοίγουν στην στεγασμένη βεράντα 85,35 sq.m από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα.

Γύρω από τον κήπο, ο οποίος καλύπτεται από φυσικούς θάμνους, βότανα και λουλούδια, υπάρχουν σκιασμένα καθιστικά. Δύο μονοπάτια κατεβαίνουν μέσα από το πράσινο στα βράχια όπου είναι προσβάσιμη η πεντακάθαρη θάλασσα.

Η βίλλα είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, αν και κάποιος εκσυγχρονισμός μπορεί να είναι επιθυμητός για να ταιριάζει με το προσωπικό γούστο.
Υπάρχουν επίσης δύο μεγάλες αποθήκες και δύο δεξαμενές νερού.

Ο Γάιος και το Μογγονήσι είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα κατά μήκος ενός ισόπεδου δρόμου και πολλοί βοτσαλωτοί όρμοι είναι διάσπαρτοι στην ακτογραμμή, όλα μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο.

Είναι σπάνιο ένα τόσο εξαιρετικό ακίνητο να βγει στην αγορά και αποτελεί δανική επιλογή για την απόκτηση μιας υπέροχης μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, αλλά και για επένδυση. Απόσταση από θάλασσα 5μ., Ενεργειακή κλάση Υπό έκδοση, Κατάσταση Καταπληκτική, Εμβαδόν Οικίας 141,58τ.μ., Εμβαδόν Οικοπέδου 5490,79τ.μ., Επιπλωμένο, Υδατοδεξανενή, Θέα Θάλασσα
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Φ-182 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
142 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 4.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή