Duplex, νέα, 150 τμ, Ζηρίνειο, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 750.000
  • 4
  • 150
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά του Ζηρινείου στην Κηφισιά, αυτό το εντυπωσιακό duplex διαμέρισμα διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια πολυτελή και άνετη καθημερινότητα.

Το διαμέρισμα, με συνολική επιφάνεια 150 τ.μ. (96 τ.μ. στο δεύτερο όροφο και 54 τ.μ. στη σοφίτα), διαθέτει ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και ένα WC, σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και είναι διαμπερές με βεράντες και στα δύο επίπεδα. Η σοφίτα περιλαμβάνει δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Το κτίριο είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+, με ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα αερίου και ανεξάρτητο ηλιακό θερμοσίφωνα. Υπάρχει επίσης ενεργειακό τζάκι βιοαιθανόλης και κλιματιστικά Multi Skin. Το σπίτι διαθέτει υποδομή για σύστημα συναγερμού και καλωδιώσεις για Smart διακόπτες. Τα ρολά ελέγχονται κεντρικά και η θέρμανση μπορεί να ελέγχεται με τηλεχειρισμό.

Το ασανσέρ ξεκινά από το γκαράζ και φτάνει έως το επίπεδο της σοφίτας. Στο ισόγειο υπάρχει γκαράζ 4,5 θέσεων και αποθήκη 26 τ.μ. με εγκατάσταση WC.

Αυτή η ξεχωριστή ιδιοκτησία αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια στην καρδιά της Κηφισιάς. Κωδικός ακινήτου: 11466. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11466
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή