Τριάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Άγιος Θωμάς, Γουδή

Γουδή
  • € 2.500/μήνα
  • 4
  • 170
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα 170τ.μ. στην περιοχή της Πλατείας Μαβίλη, σε μία από τις πιο αριστοκρατικές πολυκατοικίες των Αθηνών του 1960 με εντυπωσιακή είσοδο.

Το διαμέρισμα απευθύνεται σε όσους αναζητούν κάτι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, με υψηλής ποιότητας υλικά, σε μια ασφαλή περιοχή καλά φυλασσόμενη. Ιδανικό ως κατοικία για ζευγάρι ή οικογένεια. Ταυτόχρονα διαθέτει κι επαγγελματικό προφίλ, όπου λόγω του μεγέθους του και των πολλαπλών του χώρων, μπορεί να γίνει ευέλικτα κατάλληλο και για επαγγελματική χρήση, είτε ακόμη συνδυασμό και των δύο.

Το διαμέρισμα μόλις ανακαινίστηκε με σεβασμό στην αίγλη και την ταυτότητα της εποχής του. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, γραφείο, το οποίο μπορεί άνετα να διαμορφωθεί σε 4 ο ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο, 2 χώρους υποδοχής - σαλόνια - τραπεζαρία, μπάνιο με ντουζιέρα , WC, άνετη κουζίνα με τις ηλεκτρικές συσκευές, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, καινούρια Air Condition σε όλα τα δωμάτια, κεντρική θέρμανση με Φυσικό Αέριο, που λειτουργεί πρωί βράδυ διατηρώντας εξαιρετική θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και με πολύ λογικά κοινόχρηστα, εντοιχισμένη γκαρνταρόμπα, μοναδικές ταμπλαδωτές συρόμενες πόρτες, φωτιστικά οροφής και επιτοίχιες απλίκες, ξύλινες ντουλάπες με εξωτερικούς καθρέπτες, πόρτα ασφαλείας, τέντες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα δρύινα πατώματά του, που καλύπτουν το 80 % του συνολικού εμβαδού, είναι κατασκευής Σαρίδη. Πραγματικά ένα ήσυχο και φωτεινό διαμέρισμα, με ανοιχτό ορίζοντα μπροστά και πολύ μεγάλο και καταπράσινο ακάλυπτο πίσω.

Κωδικός ακινήτου: 11468. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11468
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή