Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κάτω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 160.000
  • 4
  • 85
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Στην όμορφη γειτονιά των Κάτω Πετραλώνων, διατίθεται προς πώληση ένα πανέμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα, με επιφάνεια 85 τ.μ. και κατασκευή που χρονολογείται από το 1960, αλλά έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2020. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 δωμάτια, κουζίνα ανοικτού τύπου, δύο μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία, προσφέροντας έναν λειτουργικό και φωτεινό χώρο διαβίωσης. Η βεράντα προσθέτει έναν άνετο χώρο για χαλάρωση, ενώ η καλή θέα προσδίδει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα. Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ασανσέρ.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και διαθέτει ποιοτικά υλικά, όπως μάρμαρο, μωσαϊκό και πλακάκι στα δάπεδα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, ενώ η θέρμανση προέρχεται από κλιματιστικά.

Η ενεργειακή κλάση είναι Γ, ενώ το διαμέρισμα είναι γωνιακό, διαμπερές και προσανατολισμένο προς την πρόσοψη. Είναι κατάλληλο τόσο για οικία όσο και για επαγγελματική χρήση. Η πρόσβαση είναι άμεση και γίνεται από άσφαλτο. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11429 και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.cityproperties.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11429 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή